Kabea romania S.R.L.

Servicii de expeditie mondiale
Citiți despre serviciiContact

Sunati-ne

+31 (0)6 1896686 (Directiune)
+40 (0) 766 411 804 (Dispecerat, General)

Trimiteti e-mail

Manager, Dispecerat, Vanzari
transport@kabea.ro

Directiune, Vanzari
office@kabea.ro

Conversati pe Skype

Incepe un chat cu Cristi

Sunati-ne

+31 (0)6 1896686 (Directiune)
+40 (0) 766 411 804 (Dispecerat, General)

Trimiteti e-mail

Manager, Dispecerat, Vanzari
transport@kabea.ro

Directiune, Vanzari
office@kabea.ro

 

Conversati pe Skype

Incepe un chat cu Cristi

(Pentru smartphone este necesara instalarea aplicatiei Skype)

Servicii

$

Servicii casa de expeditii transport

Oferim intermedierea serviciilor de transport marfuri in relatia Europa de vest – Europa de est, cu precadere in tarile: Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Croatia, Muntenegru, Macedonia, Albania, Slovenia, Bosnia, Turcia, Rusia, Belarus, Ucraina, Azerbaidjan, Georgia, etc.

  • Camioane prelate, camioane termo-frigorifice, etc.
  • ADR (marfuri periculoase inclusiv cu temperatura controlata)
  • Transport la regim de urgenta sau exclusiv
  • Transport special, agabaritic si servicii adaptabile cerintei

Distributii

Oferim servicii de distributie conectate la transportul prealabil, in majoritatea marilor orase Europene. Prin intermediul partenerilor nostrii dispunem de o vasta retea de distributie rapida, avantajoasa si flexibila.

Depozitare

Oferim si intermediem servicii de depozitare in multe centre din Europa. Partenerii nostrii dispun de mijloace si spatii conforme standardelor internationale. Datorita permanentei monitorizari si comunicari cu acestia, garantam profesionalismul si calitatea serviciilor.

Suport

Desigur, transportul de la punctul A la un punct B este de dorit, varianta ideala pentru oricare afacere. Totusi, lantul logistic nu se incheie intotdeauna odata cu livrarea marfurilor.

Sub influenta unor factori obiectivi si independenti de vointa noastra, anumite interventii si masuri pot fi necesare. Pentru aceste situatii neprevazute oferim suportul necesar pana la solutionarea lor, indifferent de natura acestora.

Kabea Romania S.R.L.

Kabea Romania S.R.L. (KARO) infiintata din 2004, este o casa de expeditii si societate prestatoare de servicii nationale si internationale, logistica, transport, depozitare si distributie. Pe langa propriile puncte de lucru in Olanda si Romania, grupul nostru este consolidat si completat de reprezentante si agentii in aproape toate tarile Europei, cu deosebire in Europa de Est.

Sediul central la Braşov, a fost o decizie constienta si logica. Acest mare oras, istoric si totusi deosebit de modern, este situat de-a lungul celor mai logice rute de transport, in inima Romaniei.

Accesibila din mai multe directii diferite pe artere rutiere nationale importante, o pozitie ca cea din Braşov este geografic si logistic vorbind foarte avantajata.

Cateva din marile avantaje ale acestei pozitii: acces usor si direct; legatura directa cu toate regiunile tarii, dar fara traficul deosebit de intens; toate facilitatile necesare depozitarii si serviciilor logistice; legatura scurta si rapida cu cele mai mari platforme industriale, numeroase servicii de distributie de inalta calitate si multe altele; preturi relativ scazute a serviciilor logistice – in raport cu restul tarii.

KARO – Expeditorul dumneavoastra

Ținând cont de aptitudinile și cunoștințele pe care trebuie să le posede un expeditor profesionist pentru a face față complexității industriei de expediții, înțelegem de ce FIATA (Internațional Federation of Freight Forwarders Associations) a apreciat expeditorul de mărfuri drept “arhitect al transporturilor”.

Într-adevăr, expeditorul nu are numai rolul simplu de intermediar între client și transportator, ci are responsabilități multiple, care încep de la consilierea clienților săi, ofertarea corectă, continuând cu organizarea expediției prin modul de transport optim, întocmirea documentelor și formalităților de expediere și/sau de vămuire, urmărirea deplasării mărfurilor pe parcurs, eventual oferirea de servicii logistice și, nu în ultimul rând, relaționarea corectă cu transportatorii subcontractanți, cu diverse autorități și cu firme de asigurări.

Pentru toate aceste activități sunt necesare cunoștințe temeinice pe care expeditorul le poate dobândi doar prin cursuri de pregătire și perfecționare.

KARO este membră USER (implicit FIATA), detine toate licentele cerute de catre legislatia internationala europeana si mondiala, deci pe drept si total abilitată , indreptatita, licentiata si foarte apta sa-si reprezinte si sa-si deserveasca clientii prin intermedierea in toate modurile de transport, precum și serviciile conexe.

Contactati-ne acum pentru o oferta actuala.

 

Lăsaţi un mesaj…

Adresa

Calea Bucuresti, nr. 148
RO-500299 Braşov, Romania

Telefon

+40 (0) 368 405 807

Mobil

+40 (0)6 1896686 (Directiune)
+40 (0) 766 411 804 (Dispecerat, General)

E-mail

transport@kabea.ro (Manager, Dispecerat, Vanzari)
office@kabea.ro (Directiune, Vanzari)

 

 
Membru U.S.E.R. și FIATA

Telefon

+40 (0) 368 405 807

Mobil

+40 (0)6 1896686 (Directiune)
+40 (0) 766 411 804 (Dispecerat, General)

E-mail

transport@kabea.ro (Manager, Dispecerat, Vanzari)
office@kabea.ro (Directiune, Vanzari)

Adresa

Calea Bucuresti, nr. 148
RO-500299 Braşov, Romania

Membru USER și FIATA